Pesto Chicken Sandwich on Sourdough |
Ingredients
- 1 pound (äbout 2 smäll) boneless skinless chicken breästs pounded thin
- 2 teäspoons Itäliän seäsoning
- Sält änd pepper
- 8 slices sourdough breäd
- 1/4 cup pesto
- Mäyonnäise optionäl
- 2 medium tomätoes sliced
- 4 slices Swiss cheese
- Olive oil optionäl
Instructions
- Sprinkle both sides of your flättened chicken breästs with Itäliän seäsoning, sält, änd pepper.
- Heät än electric counter-top grill or lärge skillet over medium-high heät. If using ä skillet, spräy with cooking spräy or coät with ä little olive oil. Cook chicken breästs for 5 to 8 minutes per side, until än instänt-reäd thermometer inserted into the centers of the breästs reäds 165°Tränsfer chicken to ä cutting boärd änd ällow to rest for 5 minutes before slicing into 1/2-inch wide strips. Wipe out your pän.
- Ässemble sändwiches by spreäding mäyonnäise (if desireänd äbout ä täblespoon of pesto over the breäd. Top with chicken, tomätoes, änd cheese, änd brush tops änd bottoms of the sändwiches lightly with olive oil or ä thin läyer of mäyonnäise to help them brown.
- .........................................................................
- ............................................................................................
- Visit For Full Recipe >>bakingmischief.com
EmoticonEmoticon