GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA |
INGREDIENTS:
CHICKEN MÄRINÄDE:
- 1 täblespoons EÄCH: olive oil änd white wine vinegär
- 3 cloves minced gärlic
- ¼ – ½ teäspoon red pepper fläkes
- ½ teäspoon Itäliän seäsoning
- 4 boneless skinless chicken breästs
- BÄLSÄMIC TOMÄTO PÄN SÄUCE:
- 3 cups cherry tomätoes, hälved
- 2 täblespoons EÄCH: bälsämic vinegär änd melted butter
- 1 täblespoon honey
- 4 cloves minced gärlic
- 2 täblespoons chopped bäsil
- ½ teäspoon EÄCH: onion powder änd dried thyme
- 1- 1½ cups shredded mozzärellä cheese
DIRECTIONS:
MÄRINÄTE:
- Ädd äll the ingredients except the chicken breästs into ä zip top bäg älong with 1 teäspoon of sält änd ½ teäspoon bläck pepper. Seäl the bäg änd shäke until mixed. Ädd the chicken breästs, seäl, änd mässäge so the chicken is covered in the märinäde, set äside for 10-15 minutes while you prep the remäining ingredients. Position ä räck in the center of the oven änd preheät the oven to 425ºF.
- BÄLSÄMIC TOMÄTO PÄN SÄUCE: Ädd äll the ingredients except the mozzärellä to än oven-säfe bäking dish, älong with ä big pinch of sält änd pepper, änd stir to combine. Move the tomätoes äround the edges änd pläce the chicken breästs in the center.
- ...................................................
- ........................................................................
- Visit for Full Recepies >>littlespicejar.com
EmoticonEmoticon