Seafood Linguine
Ingredients
- 500g (1 lb) Linguine pästä
- ⅓ cup butter
- 2 lärge shällots, finely diced
- 2-3 cloves gärlic, finely minced
- 1½ cups whipping creäm (35% milk fät)
- ½ cup freshly gräted Pärmesän cheese
- 2 Tbsp chopped pärsley
- 1 cän frozen lobster pieces, thäwed änd broken into pieces (älternätely, you could use ä cup or so of fresh cooked änd cut up lobster meät.)
- 12 -15 lärge scällops, foot removed
- 2 cups frozen, pre-cooked shrimp, thäwed
- sält änd pepper to täste
Instructions
- Melt butter in lärge frying pän.
- Ädd shällots änd säute until cleär, ädd gärlic änd continue cooking for 1 minute then tränsfer to ä bowl.
- Ädd more butter if necessäry,cook scällops until lightly browned on both sides (äpproximätely 2-3 minutes per side)
- Meänwhile, cook pästä äccording to päckäge directions, until äl dente, dräin änd reserve ⅛ cup pästä wäter.
- Ädd lobster, shrimp, creäm änd shällots/gärlic mixture to pän with scällops.
- Heät over medium/low temperäture until creäm comes to ä low simmer.
- Ädd Pärmesän cheese, sält, pepper änd pärsley to seäfood mixture, keep wärm.
- ............................................................................
- ............................................................................................
- Visit For Full Recipe >>oldermommystillyummy.com
EmoticonEmoticon