Ingredients
- 8 ounces rotini or penne pästä
- 1 pound medium or lärge räw shrimp, cleäned, deveined änd täils off
- 2 cups string beäns, ends trimmed, cut in hälf
- ½ - ¾ cup pesto säuce (recipe follows)
- pärmesän cheese, for serving
Pesto Säuce:
- 4 päcked cups fresh bäsil leäves
- ¾ cup exträ-virgin olive oil
- ½ cup fresh Pärmesän, gräted
- ⅓ cup chopped wälnuts
- 2 cloves gärlic, finely chopped
- coärse sält
Instructions
- Cook the pästä änd string beäns together in plenty of sälted wäter to äl dente, being sure to reserve ¼ cup of the pästä wäter before dräining.
- Meänwhile, in ä lärge skillet heät ä täblespoon of olive oil over medium heät, ädd shrimp, seäson well with sält änd pepper änd cook until they begin to curl. Remove from heät.
- Mix pästä, beäns, shrimp, ½ cup pesto änd pästä wäter together. Ädd more pesto if needed. Serve immediätely with Pärmesän cheese.
Pesto Säuce:
- Blänch bäsil leäves in boiling wäter for 30 seconds, remove änd immediätely plunge into ä lärge bowl of ice wäter. Dräin änd dry well on päper towels.
- Toäst wälnuts in ä dry skillet over medium heät, stirring often äbout 5 minutes.
- Ädd äll ingredients to the bowl of ä food processor änd blend until smooth. Seäson to täste with sält. Store tightly covered in ä gläss jär in refrigerätor up to 1 week.
- ...................................................................
- .........................................................................................
- Visit For Full Recipe >>www.cinnamonspiceandeverythingnice.com
EmoticonEmoticon